----------------Mailchimp------------ ---------------- ----------------Google Analytics ------------ ----------------

Over ons

Hallo! Wij zijn Leoni en Amke.

We zijn gek op lekker eten. We zijn ook gek op wijntjes drinken. En het liefst doen we dat allebei tegelijk (het wijn drinken combineren met lekker eten dan, we hebben ons niet per se gespecialiseerd in synchroon-eten-en-drinken).

Amke eet sinds 3 jaar veganistisch. Beter voor het milieu, beter voor de dieren, beter voor je gezondheid. Maar… niet beter voor je sociale leven. Althans, als je – zoals Amke – dol bent op uit eten gaan met vrienden. Naar een restaurant gaan werd een uitdaging. Veel koks vinden vegans maar enorm lastig. Gelukkig zijn er ook heel wat restaurants die juist weten te verrassen. Een echt goede chef-kok herken je wat ons betreft aan zijn vermogen om zowel een omnivoor als een veganist in de watten te leggen.

Leoni eet niet veganistisch. Wel is ze vegan-curious, zoals we haar hebben gedoopt. Juist omdat ze gek is op lekker eten, is ze reuze benieuwd naar wat de plantaardige keuken haar te bieden heeft. Ze houdt echt wel van een stukje vlees of vis op z’n tijd. Een kaasplankje is ook goed aan haar besteed. Maar af en toe loert ze enigszins jaloers naar Amke’s bord als daar toch weer een heel lekker en origineel groentegerecht op geserveerd wordt.

Omdat we zo gek zijn op wijn en eten én omdat we vinden dat uit eten gaan voor iedereen een feestje moet zijn, zijn we the Plant Party gestart. We willen graag dat iedereen – vegan of niet – onbezorgd kan genieten. En we willen deelnemers op een laagdrempelige manier laten ervaren wat de plantaardige keuken aan culinaire hoogstandjes te bieden heeft.