----------------Mailchimp------------ ---------------- ----------------Google Analytics ------------ ----------------

Over de tour

Eet, proost en geniet je weg door Utrecht

Wat is dat eigenlijk: een vegan wine and dine tour? Nou, dat is heel simpel!
Tijdens de vegan wine and dine tour combineren we heerlijk eten en fantastische wijn met een wandeling dwars door het pittoreske Utrecht.

Het maakt niet uit of je full-on vegan bent of gewoon nieuwsgierig naar de plantaardige keuken. Tijdens de tour is iedereen welkom!

Op een zondag tussen 17:00 en 21:00 wandel je door de prachtige Domstad. Tussendoor stop je op verschillende plekken om je smaakpapillen aan het werk te zetten. In totaal brengt de wandeling je langs 4 verschillende locaties. Locaties die allen op hun eigen manier een duurzaam en eerlijk tintje hebben. En die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Dus, in een notendop… De vegan wine and dine tour is:

  • 4 heerlijke gerechten
  • 4 fantastische wijnen
  • een mooie stadswandeling
  • geweldig gezelschap

Wil jij ook genieten van een heerlijke avond met lekker eten, fijne wijnen en enthousiaste mensen? Loop dan mee met onze eerste editie op zondag 5 april 2020!

** Update **

Alle horeca is gesloten tot en met 6 april in verband met het Corona virus. Helaas gaat de eerste editie van onze vegan wine & dine tour daarom niet door. Dit vinden wij uiteraard ontzettend jammer. Maar ieders gezondheid staat voorop.

We wachten de ontwikkelingen nog even af. Zodra we meer weten, plannen we een nieuwe editie. En daar kun jij natuurlijk bij zijn! Wil je voorrang krijgen op een plekje voor onze tour? Dan kun je je nu vast voorinschrijven!

** Einde update **

Kaarten kosten € 65,- per stuk.

Deze eerste editie is er maar plek voor 25 deelnemers, dus schrijf je snel in!


Vragen?

Wil je extra informatie? Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Praktische info

Oh nee! Ik kan 5 april niet! Is er een andere datum waarop ik wel mee kan doen?

Wat jammer dat je niet kan 5 april! We hebben helaas nog geen volgende datum gepland. Maar wees gerust: bij succes volgen er zeker meer! Houd de website in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media (Instagram en Facebook). Dan kan je de updates niet missen. We zien je graag een volgende keer!

Hoe laat start en eindigt de tour?

De tour start om 17.00 uur. We zien elkaar bij het eerste restaurant, hierover krijg je vooraf informatie. Vanuit het eerste restaurant lopen we met elkaar naar de volgende locatie. Rond 21.00 uur is de tour op zijn einde.

Kan ik zelf mijn route bepalen?

We lopen een vaste route langs de deelnemende locaties. In principe lopen we met de hele groep, dat is wel zo gezellig. Mocht je toch graag een andere route willen lopen, dan is dat geen probleem. Wel blijven er vaste time slots per locatie, dus zorg dat je niet te laat komt!

Hoe zit het met de bereikbaarheid?

Alle locaties zijn op loopafstand van elkaar. Daarnaast beginnen we en eindigen we vlakbij een station, waardoor je na afloop van de tour gemakkelijk weer naar huis kunt.

Hoe oud moet ik zijn om mee te doen?

Zoals de naam ‘wine & dine tour’ al verklapt: er wordt wijn geschonken in de restaurants. Daarom moet je minimaal 18 jaar zijn om aan de tour deel te nemen. Neem een ID bewijs mee op de dag van de tour.

Wat moet ik meenemen?

Zorg dat je goede schoenen aan hebt waar je gemakkelijk op kunt lopen. We lopen immers van de ene locatie naar de andere. Zorg er verder voor dat je een beetje trek hebt, zodat je alle lekkere gerechten helemaal op kunt eten. Omdat er alcohol geschonken wordt tijdens de tour, moeten deelnemers 18 jaar of ouder zijn. Neem dus voor de zekerheid ook je ID mee.

Wat als het regent?

Erg jammer als het regent, maar de tour zal wel gewoon doorgaan. Neem vooral een paraplu mee. De restaurants verwelkomen je heerlijk droog en warm!

(Di)eet en -drinkwensen

Ik ben niet vegan, kan ik dan wel meedoen?

Zeker! Juist ook voor vegan curious mensen is deze tour super leuk en lekker! Houd je van een lekker hapje eten en word je graag verrast? Wandel dan gezellig mee.

Ik ben allergisch voor iets / ik ben zwanger. Kunnen jullie daar rekening mee houden?

Je kan gewoon meedoen met de tour. Geef het graag even aan bij je reservering, dan kunnen wij het bespreken met de restaurants.

Moet ik na de tour nog avondeten?

Bij elk restaurant krijg je een gang ter grootte van een tussengerecht met een bijpassende wijn. In de avond moet je eventueel nog een bammetje eten. Maar het streven van alle restaurants is dat iedereen aan het einde van de middag zijn of haar buikje rond gegeten heeft. Het belangrijkste is overigens de kwaliteit, maar de kwantiteit wordt zeker niet vergeten.

Ik drink geen alcohol, mag ik dan ook wat anders bestellen?

Dat mag zeker! Geef van tevoren even bij ons aan dat je geen alcohol drinkt, dan kunnen de restaurants hier ook rekening mee houden.

Restaurant info

Welke restaurants doen mee?

Op dit moment zijn we in gesprek met de verschillende restaurants. Houd de website in de gaten voor meer info.

Houd ook zeker onze social media in de gaten. Daar posten we regelmatig updates! Volg ons dus op Instagram (www.instagram.com/theplantparty.nl) en like ons op Facebook (www.facebook.com/theplantparty).

Zijn de restaurants die meedoen 100% vegan?

Nee, de locaties die meedoen zijn niet 100% vegan. Het leek ons juist interessant om jullie te verrassen en de usual suspects als het gaat om vegan eten in Utrecht even buiten beschouwing te laten. Zo kunnen andere restaurants ook laten zien dat zij goed uit de voeten kunnen met de plantaardige keuken.

Tickets, reserveren en kosten

Hoeveel kost een ticket?

Een kaart kost €65,-. Hiervoor krijg je 4 plantaardige gerechten met 4 bijpassende wijnen. Daarnaast maak je een prachtige wandeling door de mooie binnenstad van Utrecht.

Hoeveel personen mogen er op 1 ticket meelopen?

1 ticket is geldig voor 1 persoon.

Wanneer ontvang ik mijn ticket?

Uiterlijk een week van tevoren ontvang je een ticket van ons. Op de dag zelf kun je deze op je telefoon laten zien, dan kunnen wij checken of je op de lijst staat.

Zijn de toegangskaarten persoonsgebonden?

Ja, de toegangskaarten zijn persoonsgebonden. Kan je last-minute toch niet komen, laat ons dan weten wie jouw felbegeerde plekje inneemt. Zo kan er toch nog iemand genieten van de fantastische tour en weten wij zeker dat de juiste persoon aan tafel zit.

Kan ik reserveren voor een groep?

Dat kan! Voor de eerste editie kan je tot een groep van 6 personen reserveren. Dit zal bij volgende edities een groter aantal zijn. Ook privé tours zijn dan mogelijk!

Kan ik tickets cadeau geven?

Natuurlijk, leuk juist! Stuur ons even een berichtje en we nemen contact met je op!

Hoe kan ik betalen?

Voor deze eerste editie vragen wij het geld naar ons over te maken op rekening van The Plant Party. Hierover informeren we je als je een ticket hebt gekocht. In de toekomst kan je ook via Ideal betalen.

Wat als ik ziek ben of er een ander noodgeval is?

Dat is natuurlijk heel vervelend. We willen je vragen om dan te kijken of je iemand anders blij kunt maken met jouw ticket. Neem in ieder geval even contact met ons op en dan kijken we samen naar een oplossing!