----------------Mailchimp------------ ---------------- ----------------Google Analytics ------------ ----------------
coronavirus update

Unsave the date – Update Coronavirus

Het kan je niet ontgaan zijn. Alle horeca is in elk geval tot en met 6 april gesloten. Ons land is in de greep van het coronavirus. En dit is één van de maatregelen die uitgerold wordt. Dit betekent tot onze grote spijt dat we de eerste wine & dine tour van the Plant Party ook moeten uitstellen.

Op 5 april zou het zover zijn…

Vorige week woensdag stonden we nog te stuiteren van enthousiasme. De line-up voor onze eerste wine & dine tour was definitief! Met alle deelnemende horeca waren we tot mooie afspraken gekomen. En mooier nog: er was een datum! Op zondag 5 april zou het zover zijn. Dan zou ons langgekoesterde idee werkelijkheid worden.

Hoewel Covid19 ons land al was binnengedrongen, waren we nog optimistisch. Dat optimisme werd donderdag al deels in de kiem gesmoord. Na de persconferentie over de coronacrisis bleek al dat er al flinke maatregelen werden genomen. Evenementen met meer dan 100 mensen zouden bijvoorbeeld geschrapt worden. Ergens hoopten we nog dat het daarbij zou blijven. Wij organiseren immers een event voor 25 man. Maar we voelden eigenlijk al aan dat het een wat naïeve hoop was…

Zondag 15 maart was er een nieuwe persconferentie. Waar veel restaurants en cafés al voor vreesden, werd inderdaad afgekondigd. Alle horeca moest diezelfde dag nog om 18.00 uur haar deuren sluiten om niet meer open te gaan tot 6 april. Onze tour viel dus officieel in het water.

De maatregelen rondom het coronavirus

Natuurlijk balen we hier enorm van. En we voelen de pijn van de restaurants in onze tour extra hard mee. De maatregelen – niet alleen de sluiting van de horeca, maar ook de sluiting van de scholen – treffen de economie hard.

Maar laten we het ook in perspectief plaatsen. Als hiermee het tempo van de verspreiding van het coronavirus ook maar enigszins vertraagd kan worden, dan is dat het waard. Het is ontzettend belangrijk dat we met z’n allen de adviezen opvolgen. Niet alleen voor jezelf. Maar juist ook voor je omgeving. Voor mensen met een zwakke gezondheid. Voor mensen die in de zorg werken en die zich de benen uit hun lijf rennen. Voor Nederland.

Nieuwe datum wine & dine tour

Wij gaan intussen door met onze plannen voor the Plant Party. Wel wachten we nog even af wat er de komende weken gaat gebeuren voordat we een nieuwe datum vastleggen. Maar dat die nieuwe datum er komt, dat is zeker!

Wil jij voorrang krijgen op een plekje in de tour? Dan kun je je nu voorinschrijven! Je krijgt dan als eerste te horen wanneer we een nieuwe datum hebben. En je krijgt voorrang op anderen met je inschrijving!

Wil je sowieso op de hoogte blijven van al het nieuws rondom the Plant Party? Dan kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je niets van ons mist!

  • Share post